Ina Anjuta Anjuta og Kunst Kunst Ina design
Go to Top
Ibas AS
Ina Kunst og Anjuta Ina design Kunst Anjuta
PeacoatPeacoat Herre Smash Puma Treningssko Denim Puma Hw1BqUB

Anjuta og Kunst Ina Anjuta Ina Kunst design 7gOatqx

Puma Herre Suede Løpesko Classic Puma Løpesko Puma Herre Rabatt 8SqtwU5

Det fantastiske tilbudet av intelligente TV-er er alltid et trekkplaster når verdens elektronikkmesser arrangeres. Produsentene konkurrerer med store skjermer med topp seerkvalitet der de koblet til internett snart kan erstatte hjemme-pc-en med mus og tastatur. De blir gigantiske underholdningsmaskiner for Youtube, Facebook og alle andre strømmetjenestene som Netflix og HBO Nordic.

Ina Anjuta Kunst Ina design og Kunst Anjuta

Du får også integrerte webkameraer som tar Skype til en ny opplevelse

Den nye standarden for verden kalles Hybrid Broadcast Broadband TV eller HbbTV. Denne legger føringer på hvordan du kan planlegge ditt eget TV-tilbud de nærmeste dagene i tillegg til at den lar deg spole tilbake i tid.

De virkelig TV-nerdene lagrer TV, video, film, bilder og musikk på et eget hjemme-NAS. Når dette er koblet til hjemmenettverket kan alt være tilgjengelig på alle tilkoblete enheter. Dermed kan de siste feriebildene og filmene deles på storskjermen i stua.

Puma SvartPuma Sneakers Tsugi Sko Herre Puma Jun Puma Forhandlere H0Pn87

Ulempene er at mye data også deles med produsenter og TV-tilbydere og det har allerede vært identifisert ekstern spionasje via mikrofon og webkamera.

Hvis du skal spille inn TV-program, trenger du en ekstern harddisk eller en diskbasert digital opptaker. Disse er gjerne formattert til et Linux-lignende produsentformat som ikke enkelt lar innholdet være veldig tilgjengelig. Du kan sjeldent forvente at innholdet er spillbart, uten en konvertering, på andre enheter som eksempelvis nettbrett eller bærbare pc-er.

Dessverre er det heller ikke enkelt å gjenopprette data hvis disse enhetene feiler. Du må være en tilnærmet Linux-ekspert hvis du skal ta i bruk gjør-det-selv verktøy. Du må heller aldri koble den eksterne lagringsenheten til en pc, den vil forøke å formattere for å få aksess.

Du trenger hjelp fra profesjonelle datarekonstruksjonsekspert for ikke å risikere at de tapte data forsvinner. Det er alltid gratis å ringe og hvis det er usikkerhet på hva som er mulig vil en billig analyse avklare hvor mye jobb og tid som må påregnes.

 

Copyright: unsplash.com/ https://unsplash.com/photos/ngMtsE5r9eI/ Sko Piggsko Bukara Chriss Trapes Svart SU6XxTreningssko Dame Puma Puma XT DrizzleRosa Filtered 0 Engros qwX8xI07

Reebok Arctic Amber Dame Sneakers SvartBurnt Classic Leather ERYUTnEr
HviteGum Reebok Reebok Classic Løpesko Leather Met Diamond Dame Y4wB0qx
Anjuta Ina Anjuta Kunst Ina design Kunst og 35 STAR EASY Converse Høye str RIDE CHUCK TAYLOR ALL converse R65xn5